Info
Rally Lydighed eller Rally-O (obedience) som det hedder på engelsk, er en sjov og udfordrende måde at træne lydighedstræning med din hund på.
 
Rally er en sammenblanding af flere forskellige hundesportsdiscipliner – ligesom i agility skal hund og fører gennemgå en bane med øvelser, men momenterne er baseret på lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk og spring, kombineret med andre øvelser, der slet ikke kendes fra lydighed.
 
Til forskel fra almindelig lydighed lægges der her dog ikke så stor vægt på præcision, men derimod på det gode og sjove samarbejde mellem hund og fører og derudover er der lidt mere fart over feltet inden for denne sport. Vægten på det gode og sjove betyder så, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet.
Du og din hund skal gennemføre en række momenter - øvelser og forhindringer - hvor I demonstrerer hundens villighed og glæde ved opgaven. Ved hver moment er et skilt, der forklarer opgaven, og du må opmuntre, rose og gestikulere frit for at hjælpe hunden på vej. Dvs. der er her kommando frihed, men dog må du ikke røre din hund eller rykke i snor eller bruge en hård tone.
 
Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet skal du have gennemført hvalpetræning ved Dch, din hund skal den basale lydighed på plads og være mindst 1 år gammel.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Rally - (RBEG)
Søndag Tid: 10:00 - 11:30
Sted: DcH Thisted, Bane 1
Instruktør: Kristinna Wulff Frederiksen /
Rally begynder for nye hunde og førere. Vær opmærksom på at omkring overgangen til vintertid, overgår holdet til at træne i weekenden OBS. allerede betalt holdgebyr tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året
Tilmeldte: 10/10
Betalingsplan: Årlig hold 01.01
Ratepris : 606 kr.
Rabat ved tilmelding: 75 %
Tilmeldingspris: 152 kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Sponsorer