DcH Thisted


DcH Thisted ligger i kreds 1. Det er en forening som byder alle hunde velkommen, store som små, uanset om det er blandingshunde eller en stambogsført racehund.
Der er plads til dem som gerne vil træne med deres hund, og dem som måske bare skal lære almindelig lydighed. Dem der måske godt kunne tænke sig og stille op til konkurrencer, og dem som måske kunne tænke sig at gå til agility.
Der er også plads til dem som bare gerne vil lave noget sammen med deres hund og hygge sig med andre hunde elskere. Lige meget hvad du har lyst til og lave sammen med din hund er der plads til dig i DcH Thisted.

Vores træningsplads og klubhus ligger på Vorupørvej 256, 7700 Thisted, lige ved siden af hundeskoven i Faddersbøl

Klubhuset
DcH Thisted's klubhus bruges flittigt, når der er folk i klubben. Lige så flittigt bruges den lille men overdækkede terrasse udenfor huset.
I klubhuset hænger der en masse informationen omking DcH og afdelingen her i Thisted. Har man glemt sin høm høm pose, kan det også findes her. Der findes også toiletforhold i klubhuset.

Det er i klubhuset, at der nydes kaffe, te, sodavand, kage, slik osv. Så hvis man trænger til en lille forfriskning i pausen eller når træningen er slut, er det her hundeførerne mødes.
Eller måske trænger man bare til, at få lidt varme i kroppen på en kølig træningsdag.

Nogle hold holder pause midtvejs, hvor de går ind og drikker kaffe mm. hvor der så er tid til både hunde- og privatsnak.

Andre hold træner uden pauser og går i klubhuset bagefter hvis de har lyst, det giver et godt socialt sammenhold at vi har klubhuset.

Klubhuset bliver også brugt når der afholdes stævner, møder, fester mm.

Hvad står DcH for?

DcH er en forkortelse for Danmarks Civile Hundeførerforening. Det er landets største hundeforening og har ca. 14.000 medlemmer på landsplan, som er fordelt ud på ca. 110 lokalforeninger i 6 kredse.

De 6 kredse er opdelt således:

Kreds 1 – Nordjylland,
Kreds 2 – Vestjylland,
Kreds 3 – Østjylland,
Kreds 4 – Syd- og Sønderjylland,
Kreds 5 – Fyn, Langeland og Ærø,
Kreds 6 – Sjælland, Møn, Lolland Falster og Bornholm.
 

Nyheder

Sponsorer