Familie hold

Info

Familiehunde træning er samarbejde mellem hund og ejer. Der er lagt op til sjov og grin for både hund og ejer. Holdet er til hundeejere som ønsker at være aktiv med sin hund og opbygge et godt og tillidsfuldt samarbejde på en sjov måde. Alle hunde har godt af at få nye indtryk og oplevelser, hvor den mærker at opmærksomheden er rettet mod den, det skaber en gladere hund. Det er for hunde fra 6 mdr. Der er ingen minimumskrav mht. kunnen, vi tilrettelægger træningen individuel.

Det opnår vi ved at lave en masse øvelser:
- Kontakt, masser af forskellige metoder til at få den positive kontakt
- Almindelig lydighed (indkald, sit, stå, dæk, ro øvelse og gå pænt i snor)
- Elementer fra Rallytræning
- Tricks og sjove øvelser
- Miljøtræning, vi skal kunne færdes i forskellige miljøer

Alt dette opnås igennem leg og positiv træning, hvor du lærer om belønning og motivation af din hund. Her er fokus på hund og førers samarbejde.
Træningen sker på pladsen ved klubhuset i Dch Thisted, men du og din hund skal selvfølgelig også kunne arbejde sammen andre steder end på træningspladsen, så derfor vil træningen også kunne foregå eksempelvis i skoven, parken eller i byen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

FH
Tirsdag Tid: 17:30 - 19:00
Sted: DcH Thisted, Bane 3
Instruktør: Janni Dybdahl Stærk /

Familiehunde træning er samarbejde mellem hund og ejer. Der er lagt op til sjov og grin for ba°de hund og ejer. Holdet er til hundeejere som ønsker at være aktiv med sin hund og opbygge et godt og tillidsfuldt samarbejde pa° en sjov ma°de. Alle hunde har godt af at fa° nye indtryk og oplevelser, hvor den mærker at opmærksomheden er rettet mod den, det skaber en gladere hund. Det er for hunde fra 6 mdr. Der er ingen minimumskrav mht. kunnen, vi tilrettelægger træningen individuel. Det opna°r vi ved at lave en masse øvelser: * - Kontakt, masser af forskellige metoder til at fa° den positive kontakt * - Almindelig lydighed (indkald, sit, sta°, dæk, ro øvelse og ga° pænt i snor) * - Elementer fra Rallytræning * - Tricks og sjove øvelser * - Miljøtræning, vi skal kunne færdes i forskellige miljøer Alt dette opna°s igennem leg og positiv træning, hvor du lærer om belønning og motivation af din hund. Her er fokus pa° hund og førers samarbejde. Træningen sker pa° pladsen ved klubhuset i Dch Thisted, men du og din hund skal selvfølgelig ogsa° kunne arbejde sammen andre steder end pa° træningspladsen, sa° derfor vil træningen ogsa° kunne forega° eksempelvis i skoven, parken eller i byen.

Vær opmærksom på overgangen fra vintertid/sommertid & sommertid/vintertid, da der kan være skiftende træning tider. 

OBS. allerede betalt holdgebyr tilbagebetales ikke ved udmelding i løbet af året

Tilmeldte: 7/7
Betalingsplan: Årlig hold 01.01
Ratepris : 600 kr.
Rabat ved tilmelding: 25 %
Tilmeldingspris: 450 kr.
Tilmeld venteliste

DcH Thisted/Bane 3

Tirsdag
1
17.30FH FH
17.45 Venteliste
18.00
18.15
18.30
18.45

Nyheder

Sponsorer